У Кременчуці відбудеться благодійний «Пробіг з вірою в серці» 30 Серпня 2013 12:21

21 вересня в Кременчуці третій рік поспіль буде проведено благодійну акцію «Пробіг з вірою в серці». Цей захід є яскравим прикладом співробітництва міської влади і соціально відповідального бізнесу, зокрема компанії «Данон».

Усі кошти, зібрані під час минулорічних акцій, були спрямовані на придбання медичної апаратури для лікувальних установ Кременчука. 2011 року на благодійні 80 тисяч гривень для родильного відділення 2-ї міські лікарні було куплено апарат для вентиляції легенів. У 2012 році учасники благодійного пробігу зібрали понад 73 тисяч гривень, які були витрачені на апарат штучного дихання для Кременчуцького міського пологового будинку.

Цього року на благодійні кошти планується придбати медичну апаратуру для дітей із хворим серцем і встановити її в міському пологовому будинку. Про це повідомляють у прес-центрі Кременчуцького виконкому.

Програма нинішньої акції також передбачає проведення різних конкурсів і розіграшів. Традиційно у цей день всі учасники пробігу отримають молочні подарунки від кампанії «Данон». Гістьми благодійного заходу будуть зірки шоу «Х-фактор»: арт-клуб «KADNAY» і Майрис.

До уваги всіх бажаючих долучитися до благодійної акції «Пробіг з вірою в серці»! Цього року захід буде проводитися 21 вересня на площі Перемоги. Реєстрація учасників почнеться о 9:00 ранку. Благодійний внесок для дорослих становить 40 гривень, для дітей – 20 гривень. Організатори заходу уточнюють, що для участі в акції ці внески не є обов’язковими. Старт пробігу – о 10:30, маршрут проляже по вулиці Леніна (від площі Перемоги до площі Незалежності і назад до площі Перемоги).

Джерело: 05366.com.ua