Україною прокотиться «Хвиля добра» 17 Травня 2011 17:04

Маленькі благодійники закликають усіх небайдужих не залишатися осторонь нагальних суспільних проблем і допомагати один одному.

20 травня 2011 року о 10:00 Києві в парку ім. Т.Г.Шевченка Асоціація благодійників України проведе відкриту благодійну акцію «Роби добро і залучай до цього інших». В акції візьмуть участь близько 100 українських школярів – учасників Всеукраїнського благодійного проекту «Добро починається з тебе», які приїдуть до столиці з усіх куточків України.

Діти розповідатимуть про свою благодійну роботу, візуалізуватимуть власні мрії та вже зроблені добрі справи, закликатимуть робити добро, бути небайдужими та активними, мріяти і діяти. Грандіозним фіналом акції буде запуск першої в Україні «Хвилі добра».

Після завершення акції в Міському будинку вчителя розпочнуться фінальні заходи IV Всеукраїнського конкурсу благодійних проектів «Добро починається з тебе»:

Планується, що у події візьмуть участь:

  • Катерина Ющенко, Голова Наглядової ради Міжнародного благодійного фонду «Україна 3000»;
  • Марія Бурмака, Народна артистка України.

Докладніша інформація та акредитація представників ЗМІ за телефоном: (067) 662-47-06. Контактна особа – Ольга Кваша.

Проект «Добро починається з тебе» реалізовується Міжнародним благодійним фондом «Україна 3000» з 2007 року. Організаційно він передбачає проведення конкурсу благодійних проектів серед дитячих та молодіжних колективів, визначення та нагородження переможців конкурсу, опрацювання та поширення отриманого досвіду. Протягом чотирьох років на конкурс надійшло понад 1500 благодійних проектів, до їх реалізації сумарно залучено понад 400 тисяч школярів з усіх регіонів країни.