В Києві в парку ім. Т.Г.Шевченка відбулася відкрита благодійна акція «Роби добро і залучай до цього інших». 20 Травня 2011 17:04

В Києві в парку ім. Т.Г.Шевченка відбулася відкрита благодійна акція «Роби добро і залучай до цього інших».

20 травня 2011 року в Києві в парку ім. Т.Г.Шевченка відбулася відкрита благодійна акція «Роби добро і залучай до цього інших». Організатор акції – ВБО «Асоціація благодійників України».

У заході взяли участь Голова Наглядової ради Міжнародного благодійного фонду «Україна 3000» Катерина Ющенко, Народна артистка України Марія Бурмака, а також близько 100 українських школярів – учасників Всеукраїнського благодійного проекту «Добро починається з тебе».

Маленькі благодійники разом із Катериною Ющенко і всіма охочими розмалювали власні «квітки», в середині яких написали, які вони зробили добрі справи. Ці квітки згодом встановили на зеленій галявині. Також учасники акції висловилися, що б було добре для України, що для цього можуть зробити вони самі і що мають зробити усі українці.

Марія Бурмака влаштувала для учасників акції невеликий концерт, під час якого виконала як відомі пісні, так і композиції з нового альбому дитячих пісень, над яким вона зараз працює.

Після цього всі учасники акції взялися за руки і під гаслом «Час робити добро!» запустили символічну «Хвилю добра» на знак початку хвилі добрих справ, які може зробити кожен українець, аби його Батьківщина стала кращою.

Після цього маленькі благодійники вирушили до Київського міського будинку вчителя, де розпочався Національний форум «Добро починається з тебе».

Проект «Добро починається з тебе» започатковано 2007 року. Організаційно він передбачає проведення конкурсу благодійних проектів серед дитячих та молодіжних колективів, визначення та нагородження переможців конкурсу, опрацювання та поширення отриманого досвіду. Протягом чотирьох років на конкурс надійшло понад 1500 благодійних проектів, до їх реалізації сумарно залучено понад 400 тисяч школярів з усіх регіонів країни. У серпні 2010 року Фонд «Україна 3000» оголосив про старт Четвертого Всеукраїнського конкурсу благодійних проектів «Добро починається з тебе». На конкурс надійшло 412 благодійних проектів з усіх областей України.


Галерея (37 фото)

* Для перегляду клікніть на фото