11 вересня – перший тренінг «Моніторинг і оцінка КСВ-програм (програм розвитку громад)» 9 Вересня 2013 15:11

11 вересня 2013 року з 10:00 до 17:00 Центр «Розвиток КСВ» запрошує на перший тренінг «Моніторинг і оцінка КСВ-програм (програм розвитку громад)».

Програми розвитку громад (КСВ-програми) – це програми, які компанія реалізує в освіті, охороні здоров’я, культурі тощо, і метою яких є покращення якості життя жителів регіону присутності компанії.

На тренінгу піде мова про те, як обчислювати ефективність таких проектів і наскільки значні інвестиції відбуваються іноді навіть у волонтерських проектах. Також ви дізнаєтеся, як оцінювати вплив програм КСВ на місцеві громади і поліпшення якості життя регіону в цілому.

На тренінгу ми будемо обговорювати:

  • Які методики оцінки проектів розвитку громад існують у світі?
  • Які індикатори оцінки можна використовувати?
  • Наскільки пов’язані КСВ-індикатори з індикаторами виконання бізнес-стратегії?
  • Як моніторити виконання індикаторів?

У рамках тренінгу буде представлено досвід оцінки КСВ-програм провідних світових компаній (Unilever, Vodafone, Anglo American, BP, Statoilhydro, Alcoa).

Учасники отримають матрицю найбільш застосовуваних показників при моніторингу та оцінці КСВ-програм.

Після тренінгу учасники зможуть: 1) розробити ефективні показники моніторингу та оцінки КСВ-проектів; 2) проводити моніторинг виконання показників; 3) оцінювати ефективність і вплив КСВ-програм.

Всі учасники отримають сертифікати.

Докладна програма тренінгу

9 вересня – останній день для реєстрації! Контакти для реєстрації: (044) 280-11-47, [email protected].

Кількість учасників обмежена. Вартість – 3200 грн., для членів Центру «Розвиток КСО» – 2000 грн. При участі двох співробітників компанії – знижка 10%.

За інформацією Центру «Розвиток КСВ»