Завдяки благодійникам у Києві відкрився центр з виявлення здібностей у дітей 20 Вересня 2013 17:29

Завдяки благодійникам у Києві відкрився центр з виявлення здібностей у дітей

Відтепер кожна дитина може безкоштовно дізнатися більше про свій потенціал та можливості. За підтримки Благодійного фонду Костянтина Кондакова у Києві відкрився психологічний центр «Завтра» з виявлення природних здібностей у дітей шкільного віку. Проект реалізовано у рамках програми «Відродження культурно-моральних цінностей» всеукраїнського фонду «Завтра».

У новому центрі діти та їх батьки зможуть поспілкуватися з професійними психологами, які працюють за сучасними методиками комп’ютерного тестування. Психолог пояснює дитині, з чого складаються тести і як з ними працювати, потім проводить тестування, складає звіт і надає батькам результати разом з рекомендаціями, як розвивати виявлені здібності їхньої дитини. Що саме розповідають психологи, які рекомендації надають – конфіденційна інформація, тільки для батьків.

Психологічний центр «Завтра» відкритий для всіх бажаючих та працює абсолютно безкоштовно. Він знаходиться за адресою: м. Київ, вулиця Гарматна, 26/2, БК «Росток».

«Ми переконані, що талановиті діти та молодь найближчим часом будуть сприяти масштабним соціальним перетворенням, які зроблять нашу країну процвітаючою. Саме тому реалізуємо програми, спрямовані сприяти розкриттю потенціалу молодих людей. Запрошуємо всіх бажаючих відвідати центр «Завтра», – сказала Наталія Колісник, президент Благодійного фонду Костянтина Кондакова.

У центрі «Завтра» використовуються ліцензовані тестові програми, що мають відповідні рекомендації Міністерства освіти і науки України. Зокрема, методика «Універсал-4» була розроблена в Інституті обдарованої дитини НАПН України.

«Тестуватися можуть усі діти. У наших планах – ініціювати створення подібних центрів по всій Україні», – заявив голова правління фонду «Завтра» Олександр Чубатенко.

Перший подібний центр було відкрито близько року тому в місті Стрий (Львівська область). Він вже встиг показати свою ефективність – на даний момент в ньому протестовано понад 500 дітей.

Інформація надана Фондом Костянтина Кондакова