Асоціація благодійників стала тематичним партнером VIІI Всеукраїнського молодіжного конкурсу «Новітній інтелект України» 1 Жовтня 2013 18:38

Асоціація благодійників стала тематичним партнером VIІI Всеукраїнського молодіжного конкурсу «Новітній інтелект України»

Оголошення про конкурс

Анкета учасника

Аналітична агенція «Українська марка» оголошує старт VIІI Всеукраїнського молодіжного конкурсу «Новітній інтелект України».

До участі в конкурсі запрошуються молоді дослідники, підприємливі та соціально активні люди, небайдужі до майбутнього України, вік яких не перевищує 35 років.

Конкурс складається з чотирьох номінацій:

  • Конкурс прикладних досліджень з гуманітарної та економічної тематики (на задані організаторами теми).
  • Конкурс бізнес-ідей.
  • Конкурс соціальних проектів.
  • Конкурс наукових робіт «Спудейські есеї».

Конкурс прикладних досліджень проводиться у трьох вікових категоріях:

Перша вікова категорія – учні старших класів шкіл, ліцеїв, гімназій.
Друга вікова категорія – студенти навчальних закладів І-ІV рівнів акредитації.
Третя вікова категорія – аспіранти, викладачі, дослідники-практики, вік яких не перевищує 35 років.

Для участі у конкурсі прикладних досліджень потрібно підготувати роботу на одну із тем, які вказані в оголошенні про конкурс.

Цього року вісім з сімнадцяти тем мають тематичних партнерів, які, за узгодженням із організаторами конкурсу, можуть встановити окрему премію для кращої роботи, написаної на обумовлену тематику. Одним з тематичних партнерів стала Асоціація благодійників України – вона взяла під свій патронат тему «Як використати запровадження «відсоткової філантропії» для активізації громадської активності українського суспільства?» Інші тематичні партнери – Міжнародний благодійний фонд «Україна 3000», Холдингова компанія «ЕКО-ДІМ», Інститут політичної освіти, ТМ «Креденс», ВГМО «Студентська республіка», журнал «Музейний простір», та Національна асоціація сільськогосподарських дорадчих служб України.

На конкурс бізнес-ідей організатори чекають роботи від молодих підприємливих людей. Робота має містити короткий опис ідеї, загальний механізм реалізації тощо.

Основна мета написання роботи на конкурс соціальних проектів – короткий виклад того, що реально можна зробити в суспільстві для вирішення конкретної соціальної проблеми.

Конкурс наукових робіт «Спудейські есеї» проводиться серед молодих науковців, у тому числі тих, хто перебуває за межами України. Тему роботи конкурсант обирає самостійно, однак організатори конкурсу пропонують орієнтовне бачення тематики конкурсних робіт – «Україна і світ: третє тисячоліття».

Як і раніше, конкурсанти мають право подавати роботу у декількох номінаціях та не обмежується кількістю тем для дослідження. Конкурсні роботи можуть подаватися у співавторстві.

Переможці у кожній віковій категорії та конкурсній номінації нагороджуються дипломами та отримують матеріальну винагороду відповідно до зайнятого призового місця.

Останній термін подання усіх конкурсних робіт – 15 лютого 2014 року.

Конкурсна робота та заповнена анкета учасника конкурсу надсилається ВИКЛЮЧНО в електронній версії (текстовий редактор MS Word 97-2003) на адресу: [email protected].

Консультації за тел.: (050) 955-55-27, (067) 495-54-27; e-mail: [email protected].

За додатковою інформацією та новинами конкурсу слідкуйте на сайті www.novi.org.ua.