Х’ю Джекман у день народження влаштував благодійний концерт 14 Жовтня 2013 14:39

Х’ю Джекман у день народження влаштував благодійний концерт

Х’ю Джекман зібрав на свій день народження 4500 гостей, але щоб привітати іменинника вони мали заплатити.

У Лос-Анджелесі актор відзначив свій 45-й день народження, у Голлівудському Dolby Theatre, де він співав, танцював та розповідав історії для «One Night Only», благодійного концерту, який зібрав 1,85 мільйонів доларів для благодійного фонду Motion Picture&Television Fund, який допомагає малозабезпеченим співробітникам та акторам кіностудій Голлівуду.

«Це, напевно, найбільш нарцистичний спосіб відсвяткувати свій день народження», – сказав Джекман після шоу. «Я обрав мої найулюбленіші пісні і розповів історії про своє життя», – додав актор.

17 музикантів оркестру виконували різні варіації з його нещодавньої бродвейської вистави, до деяких особистих історій та декільком роликам зі стрічок, а також підбірку класичних пісень. Джеман говорив про власну родину, висловлював слова подяки дружині, ділився музикою та картинами Австралії.

«Багато хлопців говорять дружинам: ти не проти, якщо я піду пограти у гольф з друзями? – ось, як я зробив шоу», – говорить Джекман.

«Мені подобається це, якщо якась пісня не подобається просто її викидаю і беру іншу. Тому ми сьогодні, робимо добру справу – люди дуже щедрі, і все, що ми бачимо сьогодні не може бути краще», – сказав актор.

На день народження Х’ю Джекмана завітали відомі особистості Голлівуду. Джеман влаштував аукціон, на який виставив електричний Fiat, дещо з костюму Росомахи, а також свої спітнілі футболки, у яких він був протягом шоу. Кожну футболку продали за 11 тисяч доларів.

Джерело: Gazeta.ua