Асоціація паліативної та хоспісної допомоги провела черговий благодійний концерт 18 Жовтня 2013 11:10

17 жовтня 2013 року в лютеранській кірсі (церкві) у місті Києві відбувся черговий концерт програми «Митці на підтримку хоспісів», який організувала БО «Асоціація паліативної та хоспісної допомоги». Як і в Європі, в нашій державі ця програма полягає у тому, що митці на добровільних засадах долучаються до справи підвищення інформованості суспільства про потреби тяжкохворих громадян.

Зазвичай, на таких заходах, а також у процесі їх підготовки (рекламування) про паліативну та хоспісну допомогу дізнаються не менше 1000 осіб, деякі з яких стають волонтерами, партнерами, спонсорами Асоціації та тих закладів, яким ця благодійна організація надає допомогу.

Цей захід було проведено завдяки організаційному таланту заступника голови Асоціації Галини Вольф, а також щирому серцю музичних волонтерів – Ользі Дмитренко, Ігорю Андрієвському та Тетяні Андрієвській.

Запрошуємо всіх небайдужих взяти участь у наших наступних заходах, про які можна довідатися на сайті Асоціації паліативної та хоспісної допомоги, а також долучитися до волонтерської допомоги тяжкохворим дітям і дорослим і членам їхніх родин.

Джерело: Асоціація паліативної та хоспісної допомоги