В Одесі соціальним активістам покажуть, як власноручно створити сайт 22 Жовтня 2013 14:26

В Одесі соціальним активістам покажуть, як власноручно створити сайт

23 жовтня в 18:30 в HUB Odessa (зал Helsinki) пройде майстер-клас зі створення інтернет-сайтів для соціальних проектів, громадських ініціатив, проектів соціального підприємництва. Мета заходу – навчити самостійно зробити сайт на основі безкоштовних або умовно платних сервісів.

Сучасні тенденції спілкування і взаємодії людей активно переходять в онлайн-світ. Тому все більш актуальною є проблема представлення себе або своєї організації в інтернеті. Даний майстер-клас допоможе вирішити цю проблему, знайомлячи його учасників з базовими навичками розробки власних веб-сайтів, використання різних веб-сервісів.

Майстер-клас проводить Дмитро Сподарець – засновник компанії RootUA Media, керівник Центра суперкомп’ютерних обчислень і вільного програмного забезпечення Одеського національного університету імені І.І.Мечникова, організатор таких заходів, як FOSS Sea, WebCamp, Odessa Innovation Week, Odessa Startup Weekend, Odessa StartUP Coffee та інших.

До участі в майстру-класі запрошуються громадські активісти, представники громадських і благодійних організацій, соціальні підприємці.

Участь безкоштовна. Майстер-клас буде містити практичну частину, тому вітається наявність ноутбуків у його учасників.

За матеріалами HUB Odessa