У Львові стартує акція «Миколай про Тебе не забуде!» 28 Жовтня 2013 11:31

У Львові стартує акція «Миколай про Тебе не забуде!»

У Львові усіх небайдужих запрошують долучатись до традиційної благодійної акції, яка відбувається вже 13-й рік поспіль
Акцію проводять МГО «Академія Української Молоді» спільно з навчальними закладами, громадськими організаціями та спільнотами Львова,  повідомила прес-служба ЛМР.

«Метою акції є допомогти дітям та молоді відкрити в собі та проявити чутливість, самопосвяту, жертовність, безкорисливість. Акція «Миколай про тебе не забуде!» покликана вшанувати пам’ять великого благодійника святого Миколая та звернути увагу громадськості на важливість доброчинності», – розповіли організатори заходу. Метою акції є зібрати та роздати подарунки (солодощі, книжки, фарби, олівці, зошити) тим дітям, які могли б залишитися без уваги.

Зазначимо, торік вдалося рознести подарунки 3 тис. потребуючих дітей Львова. До акції долучилося близько 750 волонтерів.

 «Учасником акції може стати кожен охочий у зручний для себе спосіб: волонтери – працюють на Фабриці святого Миколая, розносять подарунки дітям, спонсори – фірми та підприємства, які надають пожертви, партнерські організації та спільноти – організовують збір подарунків в навчальних закладах, релігійних громадах та ін., перевізники-волонтери та партнерські організації, які можуть надати транспортні послуги, засоби масової інформації, які надають інформаційну підтримку та висвітлюють перебіг різних етапів заходу», – розповіли організатори.

Завдяки підтримці спонсорів і партнерів та ініціативі молодих людей у минулому році благодійна акція «Миколай про тебе не забуде» пройшла в 17 містах України: Львові, Тернополі, Києві, Дніпропетровську, Ужгороді, Білій Церкві, Вишгороді, Стрию, Долині, Житомирі, Золочеві, Луцьку, Миколаєві, Запоріжжі, Рівному, Нікополі та Бучачі (Тернопільська область).

Джерело: Львівська газета