Благодійний «VIII Аукціон надій» пройде під гаслом «Шевченко live» 5 Листопада 2013 11:10

Благодійний «VIII Аукціон надій» пройде під гаслом «Шевченко live»

2014 рік – рік 200-річного ювілею з дня народження найвідомішого українця Тараса Шевченка. Цей ювілей важливий кожному, хто любить Україну і мріє про її щасливу долю. Аби привернути увагу до цієї важливої дати, студенти Університету банківської справи Національного банку України проведуть благодійний «VIII Аукціон надій». Цього року він пройде під гаслом – «Шевченко live. 200 років живого спілкування».

У рамках проекту студенти мріють провести міжнародну акцію «Шевченко єднає українців». Саме ця акція мала б показати цілому світу силу, єдність та патріотизм людей, серце яких назавжди залишилось в Україні.

7 березня о 12:00 за місцевим часом у різних куточках планети українці у національному вбранні одночасно виконають «Заповіт» Кобзаря і символічно випустять у небо жовто-блакитні кульки. Кожна громада зможе записати власну акцію на відео, переслати організаторам в Україну, де останні змонтують міні-фільм про унікальну міжнародну подію.

Усі ми маємо змогу довести: Шевченко і через 200 років не забутий, його слова та любов до рідної землі, до свого народу спонукає молодих українців вірити у майбутнє своєї країни.

Просимо усіх небайдужих підтримати студентство і долучитися до «Аукціону надій», в рамках якого відбудуться численні заходи. Серед найцікавіших зокрема – встановлення рекорду з найтривалішого читання віршів Шевченка «Це не сон», флеш-моб у центрі Києва, українська студентська дискотека «Шевченко Drive», показ мод «Шевченко Style», благодійний загальноміський ярмарок та сам аукціон. На благодійні торги виставлятимуться унікальні та цінні речі, пов’язані з іменем Т.Шевченка. За виручені кошти у Моринцях буде відновлено дубовий парк та встановлено буккросингову шафу з українською літературою.

Просимо Вас підтримати благородну ініціативу студентів у можливий для вас спосіб – участю в акціях, поширенням інформації, наданням лотів для благодійних торгів, фінансово.

Для реєстрації участі в акції «Шевченко єднає українців», а також з інших організаційних питань можна писати на [email protected]. Контактна особа – Наталія Кузьма.

Сторінка Університету банківської справи НБУ є у Facebook, там теж вам зможуть надати необхідну інформацію та будуть висвітлювати події «Аукціону надій».

Реквізити для благодійних пожертв:
Студентський профспілковий комітет Львівського банківського інституту:
Львівське обласне управління АТ «Ощадбанк»
ЄДРПОУ 20805384
МФО 325796
Рахунок 26002300205785
Позначка: «Для VIII Аукціону надій»

Джерело: УБС НБУ