Збір коштів на щорічну благодійну акцію «Крапля щастя» 12 Листопада 2013 12:27

Збір коштів на щорічну благодійну акцію «Крапля щастя»

Наближається День Святого Миколая. Особливо цього свята чекають діти, які щиро вірять в казку та людське добро. Але, на жаль, серед нас є багато дітей, для яких ці дні не будуть переповнені радістю та щастям, тому що нікому потурбуватись про їх святковий настрій.

Донецький обласний благодійний фонд "Центр соціального розвитку "Міст" починає збір коштів на щорічну благодійну акцію «Крапля щастя» для 112 ВІЛ-позитивних дітей Добропілля, Сніжного, Тореза та Ясинуватої, серед яких є діти – інваліди, діти-сироти, діти з неповних, багатодітних та малозабезпечених сімей.

В Україні, за традицією, в цей день батьки вночі батьки кладуть дітям подарунки під подушки, зберігаючи в таємниці свою причетність до подарунків, для того, щоб діти вірили в чудо, яке звершується святим Миколаєм, та вчились милосердю у святого. В пам’ять про милосердя святого Миколая, в цей день відзначається Міжнародний день допомоги бідним.

Кожен може приєднатися до реалізації благодійної акції «Крапля щастя» та допомогти виконати мрії ВІЛ-позитивних дітей та дітей із малозабезпечених родин Донецької області, став для них Святим Миколаєм.

Допомога можлива в любому вигляді – покупка подарунків для дітей або перерахування коштів у вигляді благодійного внеску на розрахунковий рахунок Фонду:
ПАТ КБ "Приватбанк", р/р 26006060802082, МФО 335496, ОКПО 36615761, призначення платежу "Благодійна пожертва на акцію "Крапля щастя" (для юридичних осіб) або не виходячи з дому за допомогою пожертви он-лайн (для фізичних осіб).

Для закупівлі подарунків потрібно приблизно 22,5 тис.грн.

Джерело: Громадський простір