Звернення Правління та Наглядової ради Асоціації благодійників України до благодійної спільноти 2 Грудня 2013 12:30

Звернення Правління та Наглядової ради Асоціації благодійників України до благодійної спільноти

Сьогодні весь світ вболіває за Україну, яка переживає доленосні часи і голосом кожного громадянина визначає свій подальший шлях. Мільйони наших співгромадян в усіх куточках країни виходять на Євромайдани заради того, щоб відстояти майбутнє своїх дітей та своє право на демократичні європейські цінності.

Правління і Наглядова рада Асоціації благодійників України підтримують прагнення громадян України бачити свою країну у Європейському співтоваристві. Ми рішуче засуджуємо дії влади, яка обрала шлях агресії та застосувала силові методи проти мирного зібрання 30 листопада на Майдані Незалежності в Києві, і вважаємо неприпустимим розвиток подій за таким сценарієм.

Закликаємо усю благодійну спільноту підтримати тих людей, які по всій країни вийшли на Євромайдани. Допомагати – це святий обов’язок і покликання кожного благодійника. Допомагати Україні обирати майбутнє – почесна місія і велика честь для нас.

Просимо благодійників, які працюють з установами гуманітарної та соціальної сфери, приділити особливу увагу їх діяльності, адже їм зараз як ніколи потрібна допомога. Дієва і цивілізована благодійність – шлях до розбудови в Україні громадянського суспільства.

Сьогодні майбутнє України залежить від кожного її громадянина. І ми, благодійники, не залишаємося осторонь. Благодійники – з Україною!