Благодійники влаштували для сиріт і дітей з соціально незахищених родин свято розваг 30 Листопада 2013 14:02

Благодійники влаштували для сиріт і дітей з соціально незахищених родин свято розваг

29 листопада у пізнавальному центрі «Дитяча світлиця», що аутлет-містечку «Мануфактура» (с. Ходосівка Київської області) відбулося розважальне свято «Гранка-вишиванка» для дітей із соціально незахищених родин, а також дітей із Трипільської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату. Акція організована Асоціацією благодійників України та Міжнародним благодійним фондом Костянтина Кондакова у рамках програми «Відродження культурно-моральних цінностей».

«Дитяча світлиця» гостинно – чаюванням і смаколиками – зустріла понад 30 маленьких гостей. Для них були організовані різноманітні конкурси, майстер-класи від відомої дизайнерки Наталії Анрі, проходження захоплюючого квесту та інші розваги. Також діти мали можливість відвідати творчі майстер-класи зі створення нетканого гобелену, ляльки-мотанки, яскравої аплікації та побували на занятті з хореографії.

При проходженні квесту діти розділилися на шість команд на чолі із волонтером, який допомагав юним дослідникам проходити гру. На всіх етапах на команди чекали аніматори, які давали завдання, пов’язані з історією України. Весь час з хлопчиками та дівчатками працювали волонтери Фонду Костянтина Кондакова, педагоги та аніматори центру «Дитяча світлиця», які у формі гри і творчості знайомлять малюків з особливостями української культури.

У кінці всі учасники отримали цінні призи та подарунки від Асоціації благодійників та Фонду Костянтина Кондакова.


Галерея (10 фото)

* Для перегляду клікніть на фото