Соціальний фотопроект «Мрії дітей» дав дітям-сиротам надію на родину 11 Грудня 2013 12:14

Соціальний фотопроект «Мрії дітей» дав дітям-сиротам надію на родину

В Києві у НСК «Олімпійський» відбулось відкриття соціальної фотовиставки «Мрії дітей».

Соціальний фотопроект, який об’єднав навколо себе людей небайдужих до проблем дітей із шкіл-інтернатів, ініційовано благодійним фондом Дениса Силантьєва і здійснено за підтримки компанії Оріфлейм.

Фотопроект приурочено до Дня Святого Миколая. У день презентації діти на один день стали відомими разом із зірками. Д.Силантьєв, Н.Пальмкуіст, В.Горянський, О.Байрак, С.Вітвіцька, Ю.Горбунов, О.Сумська, К.Костецький, А.Гросу, Р.Сенічкін та багато інших відомих людей взяли участь в цьому проекті. Зіркові учасники не тільки були присутні на презентації фотопроекту, а й особисто порадували гарними подарунками і своїми автографами діток.

Головними учасниками проекту були діти-сиріти із школи-інтернату №12, діти з вадами зору із школи-інтернату №11 та діти незахищених верств населення Подільської РДА. Їм подарували квитки на дитячий мюзикл «Попелюшка» і подарункові набори від компанії Оріфлейм. Діти залишились задоволеними і щасливими.

Спільні фотосесії допомагають дітям віднайти родину. За два роки існування проекту чотири дитини знайшли свою нову родину. Організатори сподіваються, що цей проект буде ще успішнішим.

Виставка експонуватиметься з 6 грудня 2013 року по 6 січня 2014 року в НСК «Олімпійський», вул. Червоноармійська, 55. Вхід вільний.

За інформацією прес-служби «Оріфлейм Україна»


Галерея (7 фото)

* Для перегляду клікніть на фото