У Житомирі пройшов мистецький аукціон 25 Грудня 2013 10:54

У Житомирі пройшов мистецький аукціон

Молодіжна Громадська Організація «АРТ-Село», благодійний фонд «Всесвіт за майбутнє» та громада церкви «Заповіт Ісуса Христа» 23 грудня запросили небайдужих житомирян на акцію, спрямовану на збір коштів для придбання різдвяних подарунків для дітей, які перебувають на лікуванні в житомирській онкогематологічній обласній дитячій лікарні.

Благодійна акція відбулась вдруге в приміщенні церкви «Заповіт Ісуса Христа». Приміщення було прикрашене роботами члена Національної спілки художників України Олени Гузенко та вихованців її студії. Активну участь в підготовці аукціону приймала Юлія Толмачова, голова правління фонду «Всесвіт за майбутнє».

В програмі свята прозвучали колядки в виконанні вокального ансамблю «Лілея».  Підтримали захід і такі митці, як Лариса Бойко – автор та виконавець своїх пісень. Також в програмі взяли участь викладачі музичної школи №3.

Жуковська Людмила Олександрівна, вихователька онкогематологічного відділення обласної дитячої лікарні, подякувала всім присутнім за небайдужі серця.

Невимушена тепла атмосфера заходу об’єднала всіх навколо ідеї допомоги дітям.

Присутні переглянули фільм, який було знято в лікарні. З екрану діти говорили про свої бажання отримати подарунок на свято, зачитувалися їх листи до Діда Мороза. Але найголовніше бажання кожної дитини та її батьків – це одужання, щоб дитина стала знов здоровою та могла жити повноцінним життям.

На аукціоні були придбані роботи, зроблені вихованцями Олени Гузенко. Всі кошти, які надійшли від продажу художніх робіт, запрошень та пожертвувань в сумі дев’ять тисяч гривень будуть використані на придбання різдвяних подарунків онкохворим дітям.

Терапія радості, терапія подарунків  ефективно впливає на одужання дітей. Хай ці подарунки ще більше підтримають дітей у вірі, що мрії здійснюються.

Джерело: 0412.ua