Кожна гривня рятує життя 14 Лютого 2014 16:36

Кожна гривня рятує життя

Проект «Благодійна Скарбничка» – це новий проект благодійного фонду «Соціальне партнерство» зі збору коштів на підтримку людей, якими опікується фонд: потребуючими самотніми людьми похилого віку, інвалідами, багатодітними родинами, бездомними.

«Основне завдання проекту – залучення співгромадян у благодійний процес і розвиток в Україні культури доброчинства. Ну і, звичайно ж, реальна допомога потребуючим», – зазначив Артем Макєєв, президент благодійного фонду «Соціальне партнерство». «Команда співробітників і волонтерів фонду закликає кожного, в кого є можливість розмістити скарбничку, відгукнутися і взяти участь в одному з найважливіших проектів нашої країни»» – продовжив Артем Макєєв.

Першими підтримати проект і допомогти фонду у зборі коштів для потребуючих погодилося керівництво мережі ресторанів японської кухні «Муракамі». Вони розмістили скарбнички БФ «Соціальне партнерство» у 15 ресторанах по всьому Києву. Кількома днями пізніше приєдналася до допомоги знедоленим мережа аптек «Нова аптека», керівництво якої дало добро на встановлення скарбничок у всіх п’яти представництвах у Києві. Всі скарбнички опечатані і мають відповідні договори про розміщення.

Фото для дизайну скарбнички надав молодий і талановитий фотограф Ентоні Куртц. У свої юні роки він уже зумів заслужити ряд нагород за власні фотопроекти і заробити ім’я талановитого та успішного інтернаціонального фотографа.

«Це був довгий шлях зі Швейцарії до Каліфорнії і тепер до Німеччини, від науки до графічного дизайну, від нових медіа-технологій до фотографії. Неважливо, яке середовище – сама можливість творити, зустрічатися з надзвичайними людьми, допомагати бездомним з їхніми життєвими проблемами, після чого бачити їх щирі посмішки і подорожувати по цьому дивовижному світу – ось найвища нагорода», – описує своє хобі Ентоні Куртц.

Завдяки зібраним коштам велика кількість людей зможуть не тільки пережити ще одну зиму, а й отримати потрібну підтримку для повернення до нормального життя. Не будьте байдужими. Кожна гривня, витрачена Вами на благодійність, – годує, вдягає та підтримує знедоленого у важкий для нього час.

Фонд дякує всім, хто вже приєднався до проекту, а також усім, хто ще тільки збирається стати його учасником. Докладну інформацію про те, як Ви можете допомогти, дізнавайтеся за телефоном: (044) 591-54-43.

Інформація надана ВБФ «Соціальне партнерство»