Фонд Костянтина Кондакова передав необхідні речі Мелітопольському центру соціально-психологічної реабілітації дітей 11 Лютого 2014 12:10

Фонд Костянтина Кондакова передав необхідні речі Мелітопольському центру соціально-психологічної реабілітації дітей

Проекти Міжнародного благодійного фонду Костянтина Кондакова зі збору речей для дитячих будинків допомагають не лише тим, хто цього потребує, а й тим, хто хоче допомогти, але не знає, як, чим та кому. Протягом декількох місяців фонд проводив збір одягу, взуття, іграшок та спортивного інвентарю в місті Мелітополь.

В рамках акції «Дорога в життя для кожної дитини» було зібрано речі для вихованців комунального закладу «Мелітопольський обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей». Ентузіасти та небайдужі мешканці міста активно передавали допомогу для дітей-сиріт. Нещодавно представники фонду побували в Запорізькій області та завезли усі зібрані речі в соціальну установу. Керівництво закладу було приємно здивовано візитом благодійників, а юні мешканці соціального центру не приховували радості від приємних подарунків.

Фонд Костянтина Кондакова гарантує, що все, що передають люди завжди надійде в дитячі будинки та школи-інтернати, і запрошує всіх небайдужих приєднуватися до гарних справ.


Галерея (3 фото)

* Для перегляду клікніть на фото