Харків’яни об’єднуються у соцмережах для допомоги зоопарку 7 Березня 2014 17:36

Жителі Харкова ініціювали акцію на підтримку комунального закладу «Харківський зоопарк». Люди у соціальних мережах створюють групи, у яких закликають прийти до зоопарку та купити квиток.

Таким чином люди хочуть підтримати звіринець фінансово, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Не обов’язково мчати стрімголов в якийсь благодійний фонд, просто прийдіть в зоопарк і купіть вхідний квиток, щоб зоопарк зміг протриматися на самоокупності. Навіть якщо вам ліньки там гуляти, купіть квиток і приклейте його собі на холодильник як символ власної шляхетності», – йдеться у повідомленні активістів.

Наразі готовність приєднатися до акції висловивли майже 3 тис харків’ян.

У коментарі Укрінформу директор зоопарку Олексій Григор’єв повідомив, що сьогодні відвідувачів у зоопарку дійсно побільшало.

«Я зараз не можу точно сказати на скільки більше харків’ян прийшло саме сьогодні. Проте візуально я бачу, що значно більше, ніж учора. Кожен куплений квиток допоможе зоопарку протриматися довше».

Директор зауважив, що зоопарку також можна допомогти, перерахувавши кошти на банківський рахунок підприємства. Це можна зробити у касі зоопарку.

Нагадаємо, від початку року харківський зоопарк не отримує достатнього фінансування. У звіринці заявили, що їжі для тварин у них лишилося на кілька днів.

Джерело: Укрінформ