В Одесі стартував щорічний благодійний проект «Місяць добрих справ» 11 Березня 2014 12:26

В Одесі стартував щорічний благодійний проект «Місяць добрих справ»

З 9 березня по 6 квітня з ініціативи та за підтримки Міжнародної студентської організації «Гілель» у найбільших містах України вже уп’яте пройде ювілейний Всеукраїнський благодійний проект «Тиждень добрих справ».

Основними цілями проекту є виховання традицій безкорисливих добрих справ, створення можливостей для реалізації будь-яких волонтерських ініціатив, привернення уваги громадськості до найважливіших соціальних проблем та уваги одеситів на те, що для надання допомоги не завжди потрібні великі фінансові інвестиції, а часто достатньо лише бажання допомогти.

Сьогодні проект «Тиждень добрих справ» охоплює 27 країн, 130 міст, 2 тисячі проектів і понад 100 тисяч учасників. В Україні його проводять у Києві, Харкові, Одесі, Львові, Дніпропетровську, Донецьку, Сімферополі та Севастополі.

Бренд «Тиждень добрих справ» в Одесі унікальний – щороку тривалість проекту збільшується на один тиждень і зараз нараховує цілий місяць. За 4 роки існування проекту в Одесі було реалізовано понад 260 проектів, у яких взяли участь 80 громадських організацій, а також благодійні фонди, школи, ВНЗ і десятки тисяч жителів і гостей міста.

Під час проведення проекту буде працювати Всеукраїнський сайт http://goodweek.hillel.su, де можна буде довідатися про останні новини і взяти участь в онлайн-акціях.

Джерело: «Пора говорить»