Фонд братів Кличків запрошує цілеспрямованих, соціально активних і талановитих школярів до участі у літньому таборі «Майстерня Успіху» 12 Березня 2014 13:43

З 11 березня до 11 травня 2014 року благодійна організація «Фонд братів Кличків» проводить Всеукраїнський конкурс на участь у літньому таборі «Майстерня Успіху», метою якого є виявлення та підтримка обдарованих дітей, створення належних умов для їх творчого розвитку, популяризація здорового способу життя.

До участі в заході запрошуються учні загальноосвітніх і позашкільних навчальних закладів від 12 до 14 років включно.

Для участі в конкурсі необхідно заповнити анкету на промо-сторінці проекту school.klitschkofoundation.org. Експертна рада конкурсу до 19 травня відбере 600 претендентів на участь у літньому таборі «Майстерня Успіху». З кожним із претендентів 20-29 травня буде проведено співбесіду в телефонному режимі чи за допомогою Skype-дзвінка. Під час інтерв’ю експерт поставить учаснику конкурсу 6-9 запитань щодо умотивованості, захоплення, хобі та особистих досягнень. За результатами співбесіди  визначаться 300 учасників табору, список яких буде оприлюднено 30 травня на сайті KlitschkoFoundation.org та на промо-сторінці «Школи Успіху» school.klitschkofoundation.org.

Детальна інформація про умови участі в конкурсі – на промо-сторінці проекту school.klitschkofoundation.org.