Закінчення акції «Солодкий сон в кожен дитячий будинок» 12 Березня 2014 17:06

13 березня 2014 року в учбово-реабілітаційному центрі «Горлиця» (м. Дніпропетровськ, вул. Тевасяна, 3) відбудеться прес-конференція Міжнародного благодійного фонду Костянтина Кондакова на тему: «Менш ніж за півроку дитячі будинки всіх регіонів України було забезпечено постільною білизною».

Всеукраїнська акція «Солодкий сон у кожен дитячий будинок» здійснювалася благодійниками в рамках програми «Дорога в життя для кожної дитини». Метою даного проекту було забезпечення хлопців та дівчат, які проживають в дитячих будинках, предметами першої необхідності: новою яскравою постільною білизною, подушками, ковдрами, рушниками тощо.

В рамках соціально-значущого проекту, що розпочався на початку жовтня минулого року, працівники фонду організували та забезпечили розвозку та передачу постільних комплектів до більш ніж 150 дитячих будинків із 24 областей України та автономної республіки Крим. Загалом, набори текстилю надійшли у ті дитячі будинки нашої країни, (як державні, так і сімейного типу) керівники яких висловили бажання отримати допомогу.

Спеціально для прес-конференції команда фонду розробила унікальну карту дитячих будинків України. На ній зазначені контактні дані дитячих будинків та інтернатів нашої країни. Оригінал карти буде збережено в музеї фонду, а її електронний аналог буде розміщено на сайті фонду. Тепер кожен, хто захоче зробити гарну справу та допомогти соціально незахищеним малюкам, зможе скористатися картою МБФ Костянтина Кондакова, взявши звідти необхідні адреси та контакти.

Організатори широкомасштабної «солодкої» акції відзвітують про фінальні результат проекту, а також розкажуть про подальші кроки та поділяться планами на майбутнє.

У прес-конференції візьмуть участь:

  • представники МБФ Костянтина Кондакова,
  • директор Дніпропетровського учбово-реабілітаційного центру «Горлиця»,
  • представник органів місцевого самоврядування,
  • представник дитячого будинку сімейного типу.

На всіх гостей заходу чекатиме оригінальний фуршет, професійна тематична фотосесія та приємні сюрпризи!

Захід відбудеться о 12:00 13.03.2014 в учбово-реабілітаційному центрі «Горлиця» (вул. Тевасяна, 3, м. Дніпропетровськ). Для більш детальної інформації звертайтесь за телефонами (067) 77-491-77, (044) 22-11-673, або пишіть на [email protected].

Інформація надана Фондом Костянтина Кондакова