Благодійна виставка дитячих картин, створених маленькими пацієнтами ОХМАТДИТу 12 Травня 2014 16:29

Благодійна виставка дитячих картин, створених маленькими пацієнтами ОХМАТДИТу

З 12 по 17 травня в НКММК «Мистецький Арсенал» відбудеться благодійна виставка дитячих картин, створених маленькими пацієнтами лікарні ОХМАТДИТ разом з художниками-волонтерами у рамках акцій проекту «Розумна Лікарня».

У дитячих роботах кожен зможе побачити і роздивитися часточку душі маленького автора, його щирість і доброту, незважаючи на всі перипетії життя. Усі малюнки насичені прекрасними мріями та надіями про наше світле і процвітаюче майбутнє. Кожен малюнок – це маленький світ людини, здатний викликати справжні почуття та емоції.

У рамках виставки в суботу, 17 травня, пройде благодійний аукціон, всі зібрані кошти від якого будуть перераховані на рахунок благодійного фонду «Здорові діти України».

У ході виставки буде проходити також онлайн-аукціон за участю робіт професійних художників та художників-аматорів, які взяли участь у проекті «Розумна Лікарня» і вже передали близько 40 своїх картин у подарунок проекту. З роботами онлайн-аукціону можна ознайомитися тут: https://www.facebook.com/rozumna.likarnya. Усі фінансові поступлення будуть передані у фонд «Здорові діти України».

Джерело: Вчасно