Олександр Максимчук відвідав у Львові благодійний концерт «… на сцену!» 30 Червня 2014 11:10

Олександр Максимчук відвідав у Львові благодійний концерт «... на сцену!»

28 червня 2014 року у Львові в Національному академічному українському драматичному театрі імені Марії Заньковецької відбувся благодійний концерт «… на сцену!». Мета заходу – зібрати кошти на заміну дерев’яного покриття сцени театру, яке перебуває в аварійному стані.

У концерті взяли участь відомі у Львові співаки, музиканти, діячі культури Лілія Ваврін, Павло Табаков, Ірина Федишин, Олександр Божик, Оксана Муха, Брія Блессінг, актори та оркестр театру, а також гурт «Піккардійська терція».

Концерт відвідав Президент Асоціації благодійників України Олександр Максимчук. Він подякував театру та Благодійному фонду імені Марії Заньковецької за плідну співпрацю, зокрема, у рамках регіонального конкурсу «Благодійна Львівщина» та проекту «Відчинилося життя». Від імені члена Асоціації благодійників – Міжнародного благодійного фонду «Україна 3000» – Олександр Максимчук передав театру сертифікат на 5 тисяч гривень на ремонт сцени.

Сцена легендарного театру, зведеного 170 років тому, востаннє зазнавала реконструкції у 50-х роках минулого століття. Орієнтовна вартість ремонту сцени – 300 тисяч гривень. Розпочати його планується наприкінці липня і завершити до початку нового сезону – до вересня.