У Києві пройде Загальнонаціональний форум з питань безпеки дорожнього руху 1 Липня 2014 10:31

У Києві пройде Загальнонаціональний форум з питань безпеки дорожнього руху

24 липня 2014 року, у рамках проголошеного ООН Десятиліття дій з безпеки дорожнього руху 2011-2020 років, у Києві відбудеться Загальнонаціональний форум з питань безпеки дорожнього руху. Організатором форуму є Фонд сприяння безпеці дорожнього руху.

Уперше в Україні відбудеться форум такого рівня, в якому візьмуть участь представники Кабінету Міністрів і Верховної Ради України, Державної автомобільної інспекції, міністерств та відомств, наукової спільноти, громадських організацій та бізнесу.

Доповідачі виступлять з ініціативами із вдосконалення законодавства, спрямованими на підвищення рівня безпеки дорожнього руху, а також внесуть пропозиції щодо реформування системи управління безпекою дорожнього руху України.

У рамках форуму планується проведення прес-конференцій, а також виставок компаній, що працюють у сфері автотранспорту, інфраструктури та безпеки дорожнього руху.

За підсумками форуму буде підписана резолюція, яка покладе початок широкомасштабній, всебічній та довгостроковій роботі в Україні, спрямованій на зниження кількості дорожньо-транспортних пригод та їх наслідків.

Місце проведення – Національний Транспортний Університет (м. Київ, вул. Суворова, 1). Постійна сторінка на сайті ДАІ МВС України – www.sai.gov.ua/ua/organizations.htm.

Фонд сприяння безпеці дорожнього руху запрошує всіх бажаючих взяти участь у форумі. До партнерства запрошуються засоби масової інформації та бізнес-структури.

З організаційних та партнерських питань звертайтеся, будь ласка, до Віталія Вороніна, директора проектів Фонду сприяння БДР, керівника секції форуму по роботі з громадськими організаціями, засобами масової інформації та корпоративним сектором. Контактний телефон (095) 272-04-15, e-mail: [email protected].

Генеральна Асамблея ООН проголосила 2011-2020 роки Десятиліттям дій з безпеки дорожнього руху. Його мета – скоротити втрати людських життів від ДТП шляхом активізації дій на регіональному, національному та глобальному рівнях. Глобальний план ООН на Десятиліття дій з безпеки дорожнього руху рекомендує зосередити зусилля на п’яти складових:

  • управління безпекою дорожнього руху;
  • безпечні дороги і мобільність;
  • безпечні транспортні засоби;
  • безпечна поведінка на дорозі;
  • надання медичної допомоги потерпілим у ДТП (служба порятунку на дорогах).

Інформація надана Фондом сприяння безпеці дорожнього руху