У Барселоні пройде благодійна фотовиставка про Євромайдан 7 Липня 2014 11:25

У Барселоні пройде благодійна фотовиставка про Євромайдан

10 липня у приміщенні Генерального консульства України в Барселоні відбудеться церемонія відкриття виставки робіт українського фотографа Олександра Ратушняка про революційні події Євромайдану, інформує VIDIA із посиланням на прес-службу Генерального консульства України у Барселоні.

Завдяки міжнародним інформаційним агентствам окремі з представлених матеріалів облетіли весь світ. Сам автор робіт отримав кульове поранення в ногу, незважаючи на те, що мав ідентифікацію представника преси.

На фотографіях відображено народне єднання, зростання патріотизму, героїзм, віра, страждання, біль та агресія – все те, що відбувалося під час згаданих бурхливих місяців. Багато журналістів і фотографів з різних країн світу, які готували репортажі, перебуваючи у центрі Києва, постраждали або віддали своє життя.

«У даний історичний момент вагоме значення має поширення позитивного іміджу України, ознайомлення європейців з її надзвичайно багатою історією, культурою і мистецтвом. Однак, першочергове завдання сьогодні полягає у забезпеченні миру у кожному куточку нашої землі та благополуччя у кожній українській родині», – вважають у Генконсульстві.

Виставка є благодійною, виручені кошти будуть спрямовані на допомогу сім’ям жертв і постраждалих в центрі Києва.

Джерело: VIDIA