У Пологах пройде другий благодійний ярмарок, на якому продаватимуть патріотичне шкільне приладдя 5 Серпня 2014 10:35

У Пологах пройде другий благодійний ярмарок, на якому продаватимуть патріотичне шкільне приладдя

Минулої суботи у місті Пологи Запорізької області відбувся благодійний патріотичний ярмарок на підтримку української армії. Організатором ярмарку була пологівчанка, приватний підприємець Інна Копил.

Незважаючи на те, що ярмарок не був масштабним, людей зібралося багато. Вишиванки, віночки, сувеніри з українською символікою розійшлися на ура.

– Нам вдалося зібрати 8817 гривень, – розповіла Газеті Інна Копил. На ці гроші ми закупимо все необхідне для пологівських військових: речі, медикаменти, воду, продукти харчування.

Інна Копил висловлює вдячність усім, хто взяв участь в ярмаркуванні, усім, хто допоміг і хто просто прийшов на центральну алею міста висловити свою підтримку нашим військовим.

– Хочу відзначити усіх: і родину Колесник, і кафе-бар «Сакура», і приватного підприємця Олену Зайцеву. Мої рідні брали активну участь, власноруч виготовляли сувеніри на продаж. Родина Романа і Марини Сороки так само брали активну участь.

Моя вдячність безмежна!

На цьому активісти зупинятися не збираються. У кінці серпня планують провести ще один благодійний ярмарок на шкільну тематику. Реалізовуватимуть шкільне приладдя, рюкзаки, мішечки для спортивної форми з українською символікою.

Попередня дата проведення 25 серпня.

Джерело: Районка