В Рогатині відбулися благодійні спортивні змагання 6 Серпня 2014 11:36

В Рогатині відбулися благодійні спортивні змагання

Фізкультурно-спортивний захід на підтримку учасників антитерористичної операції на сході України пройшов у Рогатині (Івано-Франківська область). Як повідомили ”Вікнам” у прес-службі Івано-Франківської ОДА, змагання відбувалися серед працівників установ та організацій Рогатинського району з таких видів спорту як кульова стрільба, настільний теніс, шахи та шашки.

Відкриття змагань розпочалося з благословення отця Івана Левчука та спільної молитви за долю України. Зі словами привітань до присутніх звернулися голова адміністрації Володимир Паньківський, заступник міського голови Степан Демчишин, голова «Спілки офіцерів» Іван Верешко.

У своєму виступі голова РДА Володимир Паньківський наголосив: « Високий патріотизм та згуртованість українського суспільства забезпечать безумовну перемогу України та  встановлять мир на всій території нашої держави».

Після урочистого підняття прапора та виконання Державного гімну України розпочалася спортивна частина заходів.
З кульової стрільби серед чоловіків 1 місце зайняв Роман Ошитко– начальник управління соціального захисту населення райдежадміністрації, серед жінок – 1 місце Катерина Вільчик – працівниця пенсійного фонду України в Рогатинському районі.

З настільного тенісу серед чоловіків 1 місце посів Орест Костів – Потіцька сільська рада; серед жінок –1 місце Вікторія Лисенко, працівниця санепідемстанції. З шахів 1 місце зайняв Василь Трач, начальник відділу освіти райдержадміністрації; серед жінок 1 місце – Ірина Загоруйко, працівниця пенсійного фонду України в Рогатинському районі. З шашок 1 місце серед чоловіків – Михайло Панівник, працівник санепідемстанції; серед жінок 1 місце – Мирослава Грицишин – працівниця пенсійного фонду України в Рогатинському районі. Переможці нагорожені грамотами голів райдержадміністрації та районної ради.

Зібрано кошти в сумі 3260 гривень, які будуть перераховані на потреби учасників антитерористичної операції на сході України.

Джерело: Вікна