В Чернігові відбувся Благодійний концертний марафон на підтримку військових 19 Серпня 2014 12:05

В Чернігові відбувся Благодійний концертний марафон на підтримку військових

В Чернігові в рамках Благодійного концертного марафону "Ми обираємо мир" відбувся концерт на підтримку військовослужбовців, які виконують визначені завдання в зоні АТО.  Про це повідомили у прес-службі Міноборони 18 серпня.

Перед декількома сотнями глядачів, серед яких були і військовослужбовці Чернігівського гарнізону, з пісенними й танцювальними номерами виступили творчі колективи і солісти обласного центру.

З вітальним словом до глядачів звернулася заступник Чернігівського міського голови Анна Романова. Вона нагородила кращі творчі колективи міста грамотами міськради і закликали всіх присутніх не забувати про військовослужбовців у зоні АТО, надавати їм допомогу, всіляко сприяти у нелегкій справі захисту Батьківщини.

Відкрив концертну програму хор ветеранів війни та праці міського палацу культури виконанням пісень «Нам є що захищати» та «Армія з народом». З чудовими пісенними й танцювальними номерами виступили сольні виконавці та колективи. Концертні номери супроводжувалися демонстрацією на екрані фото та відеоматеріалів, які демонструють роботу військових в зоні АТО.

"За задумом, цей концерт відкриває Благодійний марафон "Ми обираємо мир" на підтримку військових. Подібні дійства планується провести і в інших містах Чернігівської області. Кошти, зібрані під час концертів, будуть спрямовані на забезпечення необхідними речами військовослужбовців, залучених до АТО", – зазначив директор Міського палацу культури Анатолій Кирилюк.

Джерело: 5 канал