6-7 вересня 2014 року в Одесі – Social Camp Ukraine 2014 18 Серпня 2014 17:38

6-7 вересня 2014 року в Одесі – Social Camp Ukraine 2014

6-7 вересня 2014 року в Одесі пройде Social Camp Ukraine 2014. Цього року конференція буде мати одну наскрізну тему – співпраця бізнесу, влади та суспільства у подоланні спільних проблем.

Організатори Social Camp врахували зміни, що відбулись в державі та світі, та пропонують наступні нововведення:

Обговорення. Планується провести 5-7 круглих столів, обговорень чи панельних дискусій, де кожен зможе висловитись, запропонувати свою ідею. Так, у круглому столі щодо Благодійності братимуть участь члени Правління БФ «Карітас Європа», Асоціації Благодійників України тощо. У круглому столі щодо урбаністичних проектів запланована участь представників проектів з Львова, Івано-Франківська, Бучі, Києва, Одеси, Южного, Іллічівська, представники міської влади з різних інших міст. На кожне обговорення запрошений професійний модератор.

Презентації. У рамках Social Camp Ukraine 2014 планується презентація проектів соціального підприємництва. Для цього запрошені учасники зі Львова, Харкова, Києва. Також пройдуть презентації молодіжних організацій.

Тематики. У програмі Social Camp – доповіді та обговорення з різних актуальних для України тем: освіта, робота з вимушеними переселенцями, активізація молоді, урбаністичні проекти, проблеми неповноспраних, IT-проекти для спільного добробуту та інші.

– Учасники. Цьогоріч більше уваги приділено залученню до участі в конференції бізнесу, представників органів самоврядування та державної влади.

Загалом планується, що у Social Camp Ukraine 2014 візьмуть участь до 300 чоловік, відбудеться 22-25 доповідей, 5-7 обговорень та круглих столів, 2-3 презентації та вечірка на честь іменин Hub Odessa.

Із більш детальною інформацією можна ознайомитися: на сайті – http://socialcamp.od.ua/; на сторінці у фейсбук – https://www.facebook.com/SocialCamp.od.ua.

Для всіх учасників Social Camp Ukraine 2013 організатори приготували завдання та подяку за постійну підтримку – додаткову знижку. Для цього вам треба знайти або згадати Mattias Reisinger (одного зі спікерів, що розповідав про спільноту Impact Hub) та в полі «Ввести промо-код» на сторінці купівлі квитків (https://scu-2014.ticketforevent.com) зазначити, з якої організації наш спікер (в англійському варіанті, так як було зазначено у розкладі).

На учасників та організаторів Соціального БарКемпу «Спів-Дія» також чекає загадка та подяка за постійну участь. Вкажіть у полі «промо-код» прізвище важливого члена організаційного комітету, який завжди відповідав за змістовну частину Соціального БарКемпу «Спів-Дія» (англійською мовою, з великою літерою, так як ця людина сама зазначає своє прізвище).

Крім того, якщо ви студент – продемонструйте студентський квиток під час конференції і при реєстрації введіть промо-код «student» та отримуйте значну знижку. Організатори прагнуть підвищити участь молоді у конференції і намагаються забезпечити це.

З питаннями щодо організації та участі у Social Camp Ukraine 2014 звертайтеся, будь ласка, до Олександра Славського, тел.: (067) 481-91-15, e-mail: [email protected].