Костилівка підготувала на День Незалежності благодійний ярмарок 22 Серпня 2014 9:13

Костилівка підготувала на День Незалежності благодійний ярмарок

24 серпня в Костилівці пройде благодійний ярмарок, приурочений до загальнонаціонального свята.

Місцеві майстрині навіть влаштували у приміщенні сільської ради так звані вечорниці на яких виготовили намиста і браслети з паперу та бісеру. Для підняття духу бійців української армії костилівчанки оздобили для них подарункові коробочки, підготували вітальні листівки та багато іншого. Вони запросили всіх, хто має ідеї для подарунків військови долучитися до участі приготуваннях до ярмарку.

– Всі кошти, виручені від продажу сувенірів, солодощів, яфинівки власного виробництва, будуть перераховані на допомогу армії та лікування бійців, поранених в зоні АТО, – повідомила сільський голова Костилівки Ольга Сметанюк. Просимо всіх костилівчан долучатися до цієї благодійної акції.

Костилівка підготувала на День Незалежності благодійний ярмарок Костилівка підготувала на День Незалежності благодійний ярмарок

Також до Дня Незалежності у Костилівці запланували долучитись до всеукраїнського флешмобу і пофарбувати центральний міст у кольори національного стягу.

Це не єдиний святковий захід на Рахівщині. Так, зокрема, у Великому Бичкові молодь крім благодійної ярмарки проведе похід Мегамаршем у вишиванках.

Джерело: Новини Рахова


Галерея (3 фото)

* Для перегляду клікніть на фото