20 вересня – благодійний українсько-грузинський фестиваль «Свої. Україна+Грузія» 12 Вересня 2014 13:30

20 вересня – благодійний українсько-грузинський фестиваль «Свої. Україна+Грузія»

20 вересня 2014 року на території найбільшого скансену Європи – Національного музею народної архітектури та побуту «Пирогово» – відбудеться українсько-грузинський фестиваль «Свої. Україна+Грузія». Усі кошти від проведення заходу підуть на благодійні цілі: допомогу постраждалим у ході АТО та дітям з території бойових дій.

Захід відбувається за підтримки Посольства Грузії в Україні та Асоціації грузинів в Україні «Іберіелі». Кожен з його майданчиків стане справжнім відкриттям для відвідувачів, адже допоможе відкрити для себе культуру України та Грузії, по-новому поглянути на життя цих двох країн.

На фестивалі, який презентуватиме надзвичайно багаті самобутні давні культури українського та грузинського народів, заплановано:

виступи етноколективів (музика, танці, спів) та сучасних українських та грузинських колективів;

цікаві лекції й майстер-класи, присвячені історії та сучасним реаліям двох країн, подорожам Грузією та Україною і про реформи та грузинський досвід відновлення після війни; уроки грузинської мови.

фото- та художні виставки, світлини на пам’ять в національних грузинських та українських народних костюмах та на конях.

дегустації страв та смачного грузинського вина від найкращих ресторанів національної кухні.

Організатори фестивалю – Благодійний фонд «Благомай», Музей Архітектури та побуту Пирогово, за підтримки Посольства Грузії в Україні.

Завітайте на фестиваль «Свої. Україна+Грузія» або долучіться до його проведення в якості партнера. Завдяки участі в такому заході ви зможете підтримати Україну та українців, адже кожна гривня, зібрана під час його проведення, збереже життя та здоров’я бійців, які постраждали в ході АТО, та допоможе дітям.

За інформацією БФ «Благомай»