Потрібні препарати для згортання крові для наших хлопців у Дніпропетровській лікарні імені Мечникова 12 Вересня 2014 15:24

Потрібні препарати для згортання крові для наших хлопців у Дніпропетровській лікарні імені Мечникова

Війна… Для когось це всього лише страшне слово, картинка в телевізорі, а для когось війна стала трагедією. Ці люди – поранені бійці, які до кінця виконували свій обов’язок перед Батьківщиною та народом.

Тепер прийшла наша черга. Ми зобов’язані допомогти хлопцям видертися, поставити їх на ноги, залікувати рани, повернути їх до нормального життя.

У Дніпропетровській міській клінічній лікарні ім. І.І. Мечникова перебувають молоді хлопці, яких лікарі буквально витягують з того світу. Особливо гостра тема – наявність необхідних медикаментів. Кожному пораненому на постійній основі потрібні антибіотики, перев’язні матеріали, мазі, протимікробні засоби.

Всеукраїнський благодійний фонд «Соціальне партнерство» взяв на себе зобов’язання допомогти медикаментами всім пораненим бійцям, які на них потребують. Перший проект – із закупівлі препарату «Меронем» – завдяки допомозі сотні небайдужих людей і сприянню Української біржі благодійності вдалося завершити всього за 2 дні!

Але це була лише частина необхідних препаратів. Усе ще існує гостра потреба в ліках «ОКТАПЛЕКС» і «ТАХОКОМБ» – австрійських препаратах для згортання крові.

На препарати для згортання крові потрібно зібрати 96 218 грн.

Підтримаємо наших хлопців! Зробити пожертвування можна, перейшовши за посиланням.

За інформацією ВБФ «Соціальне партнерство»


Галерея (3 фото)

* Для перегляду клікніть на фото