У Львові на благодійному вечорі зібрали 84 тисяч гривень для жінок у кризових ситуаціях 3 Жовтня 2014 12:13

У Львові на благодійному вечорі зібрали 84 тисяч гривень для жінок у кризових ситуаціях

У Львові на благодійному вечорі «Ніч проти бідності», що відбувся 30 вересня, зібрали 84 тис. грн. для ремонту будинку, який стане новим Центром інтегральної опіки для жінок у кризових ситуаціях. Кошти було зібрано за рахунок вхідних квитків, благодійного аукціону та благодійних внесків.

Про це повідомляють організатори заходу, МГО «Народна допомога – Львів».

Зібрані кошти спрямують на створення нових можливостей для осіб, які потрапили у кризову ситуацію внаслідок військових дій на Сході та створення індивідуальних кімнат для жінок з дітьми.

«Благодійний вечір «Ніч проти бідності» ми проводимо вперше і я радий, що зустрів тут знайомі обличчя, з якими йду пліч-о-пліч не перший рік. Також тішить, що прийшло чимало відомих людей, представників влади, журналістів, а також і львів’ян. Дякую всім, хто підтримав цей вечір. Зібрані кошти дадуть змогу створювати нові можливості, які будуть спрямовані на подолання бідності. Ми ще на крок наблизилися до цілі – подолаємо бідність», – зазначив організатор заходу та директор МГО «Народна допомога – Львів» Юрій Лопатинський.

Зокрема, під час благодійного вечора було зібрано за рахунок вхідних квитків, благодійного аукціону та благодійних внесків 84 тис. грн.

Всього на торги благодійного аукціону було виставлено 5 лотів, а саме екскурсія Львовом із Петром Радковцем, сніданок на терасі католицького університету із Ярославом Грицаком, weekend у львівському готелі «Атлас Делюкс», cніданок із мером Львова Андрієм Садовим та ікона св. Анастасії.

Стартова ціна усіх запропонованих лотів становила 1 000 гривень. Найдорожче учасники аукціону оцінили сніданок із мером Львова та ікону св. Анастасії.

«Між нашими країнами існує довгорічна співпраця. Один із проектів – це співпраця з австрійською ГО «Фольксгільфе» і українською ГО «Народна допомога». Я дуже тішуся із цієї можливості бути у даному місці і бути учасником цього проекту. Ми знайшли дуже хорошого планера і налагодили добру співпрацю. Я вперше у Львові і від міста та сердечності людей я дуже вражена», – зазначила представник Федерального міністерства праці, соціальної політики та захисту прав споживачів, Департаменту білатеральних стосунків та міжнародних зв’язків Австрії Агнес Паріл.

Джерело: ZIK