У великих містах Дніпропетровщини пройшли студентські благодійні ярмарки 6 Жовтня 2014 15:14

У великих містах Дніпропетровщини пройшли студентські благодійні ярмарки

Минулого тижня у Дніпропетровську та Дніпродзержинську пройшли благодійні акції, організаторами яких виступили учнівська та студентська молодь Дніпропетровщини. 2 та 3 жовтня на центральних площах міст усім охочим пропонували приєднатися до різних майстер-класів і пригощали смаколиками власного виробництва. Обидва ярмарки активісти провели з єдиною метою – зібрати кошти на допомогу бійцям української армії. Наразі організатори завершують підрахунки зібраних грошей.

Уже відомо, що активістам Дніпродзержинського центру підготовки і перепідготовки робітничих кадрів і Дніпродзержинського вищого професійного училища вдалося зібрати близько 4 тис грн.

У ході акції «Молодь професійно-технічної освіти за мир» учнівська молодь навчала своїх гостей технологіям виготовлення прикрас та оздоблення для кондитерських виробів. Для відвідувачів організували також майстер-класи з плетіння косичок і створення тематичних українських малюнків на тілі та нігтях.

Крім того, містянам запропонували приєднатися до конкурсу малюнків на асфальті «Наше майбутнє – МИР».

Наступного дня, вже у Дніпропетровську, пройшла акція від студентської молоді «Чужої війни не буває». Тут усім охочим пропонували за символічну ціну придбати вироби хенд-мейд – різноманітні браслети та брелки, а також картини і глиняні вироби. До благодійного ярмарку долучилися представники більшості вишів області. Для відвідувачів працювали шість тематичних секцій. Зокрема, дитяча та станція «Героям вдячні», фото-секція, а також алеї мистецтва, танців і краси.

Джерело: газета «Зоря»