У Харкові відбулеться благодійний аукціон «Краса заради миру» 10 Жовтня 2014 15:25

У Харкові відбулеться благодійний аукціон «Краса заради миру»

16 жовтня в Обласному центрі культури і мистецтва (вул. Пушкінська, 62) відбудеться II арт-аукціон «Краса заради миру». Близько 20 художників Харкова представили свої роботи до проведення благодійної акції. Серед лотів, які можна буде придбати в рамках арт-аукціону – живопис, графіка, скульптура і твори декоративного мистецтва.

Кошти, вилучені від продажу предметів мистецтва, будуть направлені на закупку додаткових бензинових електрогенераторів та обігрівачів для палаток Харківського мобільного госпіталю.

Завдяки проведенню першого арт-аукціону «Краса заради миру» харківські художники вже передали до мобільного госпіталю два електрогенератори для забезпечення роботи медичного обладнання.

Початок роботи аукціону – о 18:00. Оглянути експозицію творів мистецтва, які виставлені у якості лотів для арт-аукціону, можна буде з 14:00.

Захід проводиться за підтримки волонтерів. На участь у заході відгукнувся Харківський державний академічний драматичний театр ім. Т.Г.Шевченка: ведучим аукціону буде актор театру, заслужений артист України Євген Плаксін.

Джерело: Харківська ОДА