Благодійний проект «Героям Слава» зібрав 100 тисяч гривень для сімей загиблих солдатів 17 Жовтня 2014 15:55

Благодійний проект «Героям Слава» зібрав 100 тисяч гривень для сімей загиблих солдатів

14 жовтня у Львові відбувся благодійний проект-ініціатива «Героям Слава», спрямований на збір коштів сім’ям загиблих військовослужбовців у зоні АТО з Львівщини. У межах благодійного концерту «Героям Слава» було зібрано 100 000 грн., які перераховували сім`ям загиблих солдатів. За словами організаторів, заяви та особисті рахунки близьких родичів загиблих їм передав Львівський обласний військовий комісаріат.

Організаторами соціального проекту виступили продюсерський центр «Star school» і телерадіокомпанія «Львів». Також до цієї доброї справи, в тій чи іншій мірі, долучилося багато небайдужих українців.

Кожен охочий мав можливість відвідати в холі Львівської опери фотовиставку світлин, які були зроблені в зоні АТО, а також виставку картин львівських художників, які залишилися небайдужими до подій в Україні.

На сцені Львівської опери зірки української естради давали благодійний концерт «Героям слава», який транслювався «наживо» у прямому ефірі ТРК «Львів».

Серед запрошених гостей були сім’ї загиблих солдатів, лікарі, офіцери, учасники бойових дій в зоні АТО, керівництво Збройних сил Львівщини. Всього понад 200 осіб.

«Насправді ми робили добру й актуальну справу. Оскільки сім`ї загиблих Героїв потребують нашої допомоги і не лишень фінансової, але й моральної підтримки, уваги, молитви. Хоча ніхто і ніщо не замінить дітям їхніх батьків, дружинам їхніх чоловіків, а матерям їхніх дітей. Нехай Господь піклується про душі полеглих хлопців, а ми, наскільки нам вистачатиме сили і духу, допомагатимемо їхнім сім`ям», – розповів співорганізатор акції Володимир Місяйло.

У концерті взяли участь: гурт «TARAKA» з Польщі, народні артисти України Оксана Білозір та Віктор Павлік, Сестри Тельнюк, Львівський Хор Руслани, Світлана Тарабарова, Анжеліка Рудницька, Тріода, Ірина Федишин, LAVIVO, Балет Життя та інші учасники.

Джерело: Львівський портал