Фонд «Щаслива лапа» відкриває представництво у Львові! 28 Жовтня 2014 11:46

Фонд «Щаслива лапа» відкриває представництво у Львові!

1 листопада 2014 року Благодійний Фонд допомоги безпритульним собакам «Щаслива лапа» відкриває офіційне представництво у Львові.

Маючи на меті комплексне вирішення проблеми безпритульності тварин, Фонд не тільки опікатиме притулок для собак та шукатиме їм домівки, а й почне реалізацію освітньо-просвітницького проекту з формування гуманного ставлення до тварин серед дітей, молоді та широкого загалу.

Притулок, який опікатиме «Щаслива лапа», знаходиться у передмісті Львова (село Бродки) і станом на жовтень 2014 року надає прихисток 30 собакам. Починаючи з листопада, Фонд щомісяця надаватиме притулку допомогу, а саме – корм та медикаменти.

Кожен собака заслуговує на дім, тому Фонд активно шукатиме нових хазяїв для безпритульних собак Львова. На разі Фонд вже знайшов дім для понад 500 собак, також було створено ефективну і дуже зручну систему влаштування собачок на офіційному сайті організації.

Освітня програма з формування гуманного ставлення до тварин серед дітей також починається з листопада. Програма занять схвалена психологами та педагогами столичних державних інституцій та адаптована під різні вікові категорії дітей. Суттєвий досвід Фонду у реалізації цього проекту в Києві (понад 1 800 лекцій для 42 000 дітей) стане чудовим плацдармом для ефективної роботи в місті Лева. Представники Фонду впевнені, що саме завдяки цьому проекту проблему безпритульних тварин в місті буде повністю вирішено протягом найближчих 10 років, адже нове, гуманне покоління змінить ситуацію своїм ставленням до проблеми.

З приходом «Щасливої лапи» вулиці Львова прикрасить креативна соціальна реклама, покликана зруйнувати існуючі стереотипи щодо безпородних та безпритульних собак, а також залучити громадськість до гуманного, проєвропейського вирішення проблеми.

Інформація надана БФ HappyPaw («Щаслива лапа»)