30 листопада – благодійна барахолка «Неси своє добро» до Дня боротьби зі СНІДом 18 Листопада 2014 12:35

30 листопада – благодійна барахолка «Неси своє добро» до Дня боротьби зі СНІДом

Відзначимо День боротьби зі СНІДом добрими вчинками! ВБО «Всеукраїнська мережа людей, які живуть з ВІЛ» запрошує усіх бажаючих з сім’ями та друзями на БЛАГОДІЙНУ БАРАХОЛКУ «НЕСИ СВОЄ ДОБРО».

Місце та час проведення: 30 листопада, з 11:00, неКафе «Беседніzzа» (ст.м. Олімпійська), вул. Жилянська, 5-Б.

Метою даного дійства стане збір коштів на потреби ВІЛ-позитивних людей в Україні. Кошти підуть на найпріоритетніші життєвонеобхідні потреби: закупівлю ліків, медичного обладнання, на оплату операцій та проведення діагностики.

Варіанти участі в барахолці:

1. Активний продавець.
Ви приносите речі для продажу, або передаєте їх організаторам, або ж стаєте активним продавцем барахолки. Скарбниця речей до Барахолки в офісі Мережі ЛЖВ (вул. Межигірська, 87-Б, ст.м. Т. Шевченка). Попередньо зателефонуйте зв’язковому Олегу: (095) 427-74-04, в зоні доступу з 10:00 до 18:00 (пн-пт).

2. Волонтер.
Ви можете стати волонтером акції: допомогти залучити більше учасників, допомогти з організацією, запропонувати ідею.

3. Гуру майстер-класу.
Ви гуру у певній сфері/темі! Поділіться цінними знаннями – проведіть майстер-клас для гостей. Все, що треба, – визначитись з темою та дати знати організаторам на [email protected] з темою листа #несисвоєдобро до 22 листопада. Майстер-класи безкоштовні. Пожертви на благодійні цілі – за бажанням.

4. Головний релаксер.
Ви приходите на барахолку і купуєте те, що сподобається. Або відвідуєте майстер-класи. Або чекаєте, поки ваші діти беруть участь в майстер-класі. Або ж самі, як діти, вибираєте собі варіант для релаксу. У «Беседніzzі» багато ігор та м’яких крісел – час перепочинку від примірок.

Ціни на товари мають бути фіксованими. Доступність – основна концепція ціноутворення.

Сторінка заходу у Facebook

Джерело: Громадський простір