Сумські волонтери відправляють дитячі поробки в Торонто, щоб там розпродати на благодійному різдвяному аукціоні 18 Листопада 2014 13:28

Сумські волонтери відправляють дитячі поробки в Торонто, щоб там розпродати на благодійному різдвяному аукціоні

До виготовлення патріотичних сувенірів залучають дітей, бо попри різні культурні середовища, дівчатка і хлопчики що в Україні, що за морями-океанами мріють практично про одне й те саме. Втім, виготовляють не лише святкову атрибутику – намагаються хоч як-небудь допомогти бійцям у зоні АТО.

Стрічка за стрічкою, малі рученята старанно плетуть маскувальні халати. Захар і Давид – вихованці дитбудинку – незважаючи на малий вік, охоче долучилися до спільної справи.

Діти, обділені батьківською увагою, активно відгукуються на чуже горе. Раніше допомогли пораненому в АТО сумчанину, зібравши кошти від вистави «Олівер Твіст».

Тематику для творчості для закордонного аукціону одностайно обрали патріотичну. Своїми виробами хочуть нагадати українській діаспорі в Канаді про події, що відбуваються у нас, і про те, що не лишаються осторонь загальної біди.

Виручені від продажу кошти благодійники також використають для своїх наступних проектів. Із тематикою та своєю цільовою аудиторією поки визначаються.

Джерело: Сумська ОДТРК. Дивіться відео за посиланням