22 листопада в Києві пройде міжнародна благодійна акція «Діти світу – дітям України» 18 Листопада 2014 14:13

22 листопада в Києві пройде міжнародна благодійна акція «Діти світу – дітям України»

22 листопада 2014 року в Києві у приміщенні НКММК «Мистецький Арсенал», на території проекту «Арсенал Ідей» відбудеться різдвяне свято «Діти світу – дітям України». Організатори фестивалю – Pechersk School International в Києві та молодіжна волонтерська організація «Діти Майбутнього» за підтримки Міжнародного Альянсу Братської Допомоги і Міжнародного благодійного фонду «Україна 3000».

Діти з міжнародних шкіл Києва та посольств влаштовують акцію задля підвищення обізнаності щодо важкого становища дітей, які постраждали від конфлікту на Сході України. Деякі з них втратили членів своєї сім’ї або були змушені тікати із зони бойових дій. Усі вони потребують нашої допомоги. Акція «Діти світу – дітям України» – це дивовижний привід для всіх дітей та їхніх батьків, аби допомогти дітям, які дійсно цього потребують.

Захід триватиме цілий день з 12:00 до 17:00 та складатиметься з концерту молодих виконавців, різноманітних розваг для дітей, а також лотереї та тихого аукціону. На маленьких відвідувачів очікують різдвяні майстер-класи – фігурки з сіна, витинанки, вітражі, гончарство, віночки, скрапбукінг, паперові ялинкові прикраси, карнавальні маски, орігамі тощо.

У лотерею будуть розіграні подарункові кошики від посольств, видавництв, відомих людей тощо. А лотами тихого аукціону стануть картини, прикраси, обереги, вінтажні іграшки та дизайнерський одяг.

Усі отримані під час заходу кошти будуть передані на користь дітей, які постраждали унаслідок конфлікту на Сході України.

Докладніша інформація та акредитація представників ЗМІ за телефонами (050) 812-22-10, (096) 932-10-06, e-mail: [email protected]. Контактна особа – Надія Лісіцина.