Музиканти з усього світу рятують життя онкохворих дітей 24 Листопада 2014 14:18

Музиканти з усього світу рятують життя онкохворих дітей

Грандіозний благодійний концерт «Класична Феєрія. Музичний світ – дітям» відбудеться у Харкові 27 грудня 2014 року о 18:00. Найвідоміші музиканти з усього світу зберуться на великій сцені Харківського оперного театру заради допомоги дітям.

Кожний придбаний квиток надає шанс онкохворим дітям дихати, жити, боротися. Зібрані кошти будуть спрямовані на закупівлю приладів для очищення і знезараження повітря «Аеролайф» для онкологічного відділення обласної дитячої клінічної лікарні №1.

У рамках концерту вперше в Україні виступить один з кращих віолончелістів сучасності Ласло Феньо з Німеччини – він зіграє на віолончелі 1695 року відомого італійського майстра Маттео Гоффріллєра. Також усі відвідувачі матимуть змогу почути німецького скрипаля Даніїла Австріха, який гратиме на унікальному інструменті роботи Гварнері, дует братів Дворніченків – Сергія (кларнет, США) та Олександра (альт, Україна), українського скрипаля Євгена Музиканта.

Концерт відбудеться у супроводі симфонічного оркестру Харківської філармонії під керівництвом всесвітньо відомого диригента Кирила Карабиця.

Увага! Кількість квитків обмежена! Основна частина місць в залі надається безкоштовно дітям-сиротам і дітям з багатодітних та малозабезпечених сімей.

З приводу замовлення квитків звертатися за телефонами: (057) 780-08-19, (050) 546-92-60.

Чекаємо на Вас 27 грудня о 18:00 у Харківському національному академічному театрі опери та балету!

Відеоанонс концерту «Класична Феєрія»

Сторінка події у мережі Фейсбук

Інформація надана Благодійним фондом «Забота»