У Тернополі збиратимуть гроші для Святого Миколая 24 Листопада 2014 16:51

У Тернополі збиратимуть гроші для Святого Миколая

Християнська Молодіжна Спільнота “Знамення” організовує благодійний концерт в рамках акції “Миколай про тебе не забуде!” Захід відбудеться у четвер, 27 листопада, о 19:00 в пабі “Хмільне щастя”.

“Зібрані кошти будуть направленні на закупівлю солодощів, мандарин та засобів особистої гігієни. Також організовуємо збір іграшок, канцтоварів, засобів особистої гігієни та солодощів, щоб потім зробити з них подарунки та принести потребуючим дітям. Запрошуємо усіх приєднатись!” – пишуть на сторінці заходу у  “Facebook” організатори.

Благодійний внесок на концерт від 30 грн.

ХМС “Знамення” – християнська молодіжна спільнота, яка була створена 1998 р. при парафії свмч Йосафата. Метою спільноти є, за прикладом Богородиці, стати добрим знаком християнина для своїх ближніх. Для цього члени «Знамення» практикують поглиблення особистої та спільної молитви, щоденно читають Святе Письмо, під час зустрічей роздумують над духовним життям і діляться особистим досвідом такого ж життя. Молодь організовує парафіяльні і єпархіальні чування, реколекції, відпочинково-пізнавальні поїздки, займається харитативною, евангелізаційною і місійною діяльністю.

Джерело: ДОБА