У Запоріжжі пройде ІІІ Міжнародний благодійний фестиваль талантів «Казкові Передзвони» 29 Листопада 2014 13:05

У Запоріжжі пройде ІІІ Міжнародний благодійний фестиваль талантів «Казкові Передзвони»

6 грудня 2014 року в запорізькому Палаці Культури «Орбіта» відбудеться ІІІ Міжнародний благодійний фестиваль талантів «Казкові Передзвони». Знов на великій сцені за звання кращих з найкращих зійдуться творчі діти та молодь, несучи свої позитив та талант запоріжцям та гостям міста.

Під пильним оком зіркових артистів, глядачів та професійних спортсменів, діячів культури та шоу-бізнесу України хлопці й дівчата змагатимуться поміж собою у вокальному, театральному, хореографічному, інструментальному, акробатичному й цирковому мистецтвах. Завітають на конкурс і зірки – актриса кіно та театру, телеведуча й фіналістка багатьох національних телешоу Вікторія Зубрейчук, солістка Національної опери України Олена Гончарук, українсько-польська хореограф та продюсер Меріджейн Скорульська.

Окрім концертної програми, на гостей Фестивалю також очікують виставки малюнків та спортивних фотографій й дегустації.

Відбудеться в рамках заходу і традиційна акція «Польова пошта» – всі бажаючі зможуть передати через волонтерів нашим захисникам на передову свої листи та листівки, м’які іграшки, цікаві книжки, теплі шапки та рукавички.

Вхід на виставки та Фестиваль – вільний і безкоштовний.