Школярі з Рівному зібрали понад 4 тисячі гривень для дитячого будинку 1 Грудня 2014 10:30

Школярі з Рівному зібрали понад 4 тисячі гривень для дитячого будинку

У п’ятницю, 28 листопада, у ЗОШ №18 відбувся Благодійний концерт, під час якого було зібрано кошти для Ясениницького дитячого будинку спеціального призначення.

Організаторами виступили четверо друзів-волонтерів: Ульянюк Михайло, Сульжик Євген, Горбалюк Микола та Качановська Анна.

«Ідея зробити концерт виникла раптово. Концерт було організовано Рівненським державним медичним коледжем до Міжнародного дня студента. Молодь вітали різними сценічними номерами та постановками,  а завершився захід привітанням від вихованців дитбудинку. Після цього дійства нам також прийшла думка, що можна якось допомогти діткам з особливими потребами. Аня Качановська запропонувала спочатку купити коробку цукерок і завезти у дитбудинок. Ми підтримали ідею. Але чому лише на цьому зупинятися? Тому ми й вирішили зробити концерт», – розповідають організатори дійства.

Захід розпочався із «Молитви за дітей». Також гдядачів дивували велотріалом. Школярі читали вірші власного написання, зокрема, про Україну.

У результаті було зібрано 4 111 грн, які будуть спрямовані на допомогу дітям з особливими потребами із Ясениницького дитячого будинку спеціального призначення.

Джерело: ERVE.UA