У Києві відбудеться V Національний конгрес «Благодійна Україна» 17 Грудня 2014 14:00

У Києві відбудеться V Національний конгрес «Благодійна Україна»

17 грудня 2014 року о 14:00 в Університеті банківської справи (м. Київ) Національного банку України Асоціація благодійників України проводить V Національний конгрес «Благодійна Україна» на тему «Соціальна відповідальність: нові виклики, нова парадигма».

Конгрес відбуватиметься у форматі відкритого форуму. Передбачається, що перед аудиторією виступлять медіа-експерт і волонтер Лариса Мудрак, громадський діяч і підприємець Маргарита Січкар, Президент Асоціації благодійників України Олександр Максимчук, Голова Правління МБФ «Україна 3000» Марина Антонова та інші. Спікери та учасники конгресу обговорять стан та перспективи розвитку благодійництва в Україні, механізми впровадження інноваційних ідей, інструментів та технологій, поділяться новітнім досвідом реалізації в Україні благодійних програм, проектів та ініціатив.

У заході також візьмуть участь представники національних та регіональних благодійних фондів, громадських організацій, громадські діячі, а також викладачі та студенти УБС НБУ.

Організатори конгресу – УБС НБУ, Асоціація благодійників України.

Конгрес відбудеться за адресою: м. Київ, вул. Андріївська, 1.

Участь у заході безкоштовна. Реєстрація учасників до 16 грудня 2014 року до 12:00 за тел.: (044) 537-12-80, (063) 977-80-78, e-mail: [email protected].

Асоціація благодійників України проводить Національний конгрес «Благодійна Україна» з 2010 року. Проведення Конгресу приурочено до Дня благодійництва, який відзначається в Україні у другу неділю грудня. Ідеологія заходу:

  • вільне спілкування за допомогою спікерів, які є авторитетними особистостями у сфері благодійності, суспільних комунікацій, медіа;
  • відкрите обговорення існуючих в благодійному середовищі трендів, конкретних проблем, механізмів впровадження у благодійне середовище інноваційних ідей, інструментів, технологій;
  • ознайомлення учасників Конгресу із практикою реалізації в Україні успішних інноваційних благодійних проектів, програм та ініціатив.