У Києві пройде Міжнародний фестиваль дитячої та юнацької творчості «Збережи життя» 10 Грудня 2014 16:40

У Києві пройде Міжнародний фестиваль дитячої та юнацької творчості «Збережи життя»

17-19 грудня 2014 року в Київському планетарії («ATMASFERA 360») вперше відбудеться Міжнародний фестиваль дитячої та юнацької творчості «Збережи життя» – свято мистецтва та розкриття талантів. Організатор фестивалю – Міжнародний благодійний фонд «Життя з надлишком».

Головна мета: об’єднати талановитих дітей з різних регіонів України, показати творчі досягнення художніх колективів, солістів, танцюристів, розкрити творчий потенціал дітей та молоді, сприяти обміну досвідом та популяризації національної культури.

У рамках фестивалю пройде конкурс «Яскравіше зірок-2», де юні вокалісти, танцюристи, музиканти та юні художників представлять свої творчі номери у таких номінаціях: вокал (академічний, народний, естрадний, хор); хореографія (народна, класична, естрадна, модерн); інструментальне виконання (соло, ансамбль); малювання, образотворче мистецтво та дизайн.

Також на учасників чекає серія творчих майстер-класів «Stand-UP kids» від зіркових гостей фестивалю – Євгена Хмари, Дарії Ковтун, Алекса Баришнікова, Марти Адамчук та інших.

Міжнародний фестиваль-конкурс «Збережи життя» не є комерційним заходом. Оргкомітет формує фестивальний фонд за рахунок спонсорських внесків та благодійних внесків учасників фестивалю в розмірі 100 гривень. Це дає право кожному учаснику взяти участь у конкурсі «Яскравіше зірок-2», відвідувати майстер-класи та новорічний гала-концерт.

Детальна інформація та реєстрація участі у конкурсі – на головній сторінці офіційного сайту організаторів: http://keeplife.org/. Положення про фестиваль за посиланням: http://keeplife.org/articles/247.

Акредитація ЗМІ обов’язкова. З питань акредитації звертатися до Голови прес-центру міжнародного благодійного фонду «Життя з надлишком» Сніжани Добрової, тел.: (063) 251-66-20, (099) 118-42-20, [email protected]

Інформація надана МБФ «Життя з надлишком»