На Буковині для сиріт зберуть благодійний шкільний портфелик 18 Серпня 2011 14:17

Благодійний Фонд «Карітас Коломийсько-Чернівецької єпархії» вже вп’яте проводить акцію «Шкільний портфелик». Вона спрямована на те, щоб допомогти дітям із малозабезпечених сімей, дітям із багатодітних і кризових сімей, сиротам і напівсиротам підготуватися до навчального року, повідомляє ZAXID.NET.

Організатори акції планують зібрати портфелики разом із усіма канцтоварами, потрібними для успішного навчання. Коштуватиме такий подарунок від 200 до 250 гривень. Сподіваються в «Карітасі», що зможуть зібрати таких благодійних портфеликів близько 100. Проте вони наголошують, що це стане можливим лише за допомоги доброчинців.

Тарас Бучовський, координатор акції «Шкільний портфелик», закликає небайдужих коломиян долучитися до доброї справи, адже діти – це наше майбутнє. Пожертвувати кошти на акцію можна в скриньки «Карітасу», які розставлені коло церков міста Коломиї, або ж безпосередньо звертатися в БФ «Карітас Коломийсько-Чернівецької єпархії», що знаходиться за адресою вул. С. Петлюри, 98. Крім того, можна допомогти канцтоварами чи портфеликами в доброму стані.

«Пам’ятаймо, що разом – ми велика сила і здатні змінити цей світ на краще», − закликають організатори.