У Дніпропетровському історичному музеї відбудеться благодійний розпродаж 23 Січня 2015 15:56

У Дніпропетровському історичному музеї відбудеться благодійний розпродаж

Українські благодійні розпродажі Garage Sale продовжуються. Тепер, у Діорамі «Битва за Дніпро» Дніпропетровського історичного музею ім. Дмитра Явоницького.

Усі охочі можуть продати/купити речі на благодійній барахолці. Кожен продавець жертвує виторг на власний розсуд – на потреби поранених або на потреби військових. Наприкінці дня організатори разом із учасниками спільно рахують зібрані кошти, складають акт та згодом звітують про витрати у соцмережах.

До благодійної ініціативи долучилися керівництво та співробітники Дніпропетровського історичного музею ім. Дмитра Яворницького. У січні, лютому та березні розпродажі пройдуть у Діорамі «Битва за Дніпро», за адресою пр. К.Маркса,18.

До дніпропетровських лікарень продовжують поступати поранені з Донеччини та Луганщини. Тільки після останніх подій у донецькому аеропорту до Дніпропетровська було шпиталізовано близько 200 поранених українських захисників.
Військовим та добровільцям в АТО допомога потрібна постійно. Теплі речі, маскувальні халати, грілки, зимові спальники — це те що набуває особливої актуальності у зимовий час. Багато підрозділів, які брали участь в утриманні аеропорту в Донецьку, втратили і одяг, і обладнання – все що у них було.

За 4 попередні зустрічі на Garage Sale зібрано понад 50 тисяч гривень. Разом з Вами ми допомагали лікарні ім. Мечникова, міській лікарні №6, 93 бригаді, ДУК та іншим українським захисникам.

Участь безкоштовна. Реєстрація за телефоном (067) 547-74-72 або реєстраційною формою: http://goo.gl/G6iQB6.

Заход ініційованно громадською організацією «Культура Медіальна» за підтримки Дніпропетровського історичного музею ім. Дмитра Явоницького та мережі «Громадські Ініциативи України».

Джерело: Газета «Зоря»