«Перша приватна броварня» підтримує дитячі будинки-інтернати 13 Лютого 2015 12:50

«Перша приватна броварня» підтримує дитячі будинки-інтернати

В Україні нині 49 будинків-інтернатів, де піклуються про понад 5 тисяч дітей та молодь з особливими потребами. Їхнє харчування, побут, освіта, лікування та реабілітація фінансується державою, проте без допомоги благодійників не обійтися.

Наприкінці зими особливо необхідними є вітамінізовані продукти. Саме тому «Перша приватна броварня» передала дитячим будинкам-інтернатам по всій Україні майже 36 000 літрів натурального вітамінізованого соку.

«Саме зараз в такий тяжкий економічний період багато інтернатів зменшили фінансування на харчування. А отримати в меню вітамінну продукцію, яка зараз так потрібна для здоров’я, я думаю, що це дуже мудра і правильна ідея. Тому ми охопили цією акцією всю Україну, в кожній області будинки-інтернати отримують ці соки», – розповідає Марина Криса, Президент благодійного фонду «Товариство «Приятелі дітей».

Також компанія не залишилась осторонь проблем вимушених переселенців зі східних областей, передавши в два київські центри, де вони тимчасово мешкають, понад 1000 літрів соку.

«Це така спільна акція з «Першою приватною броварнею» – подарувати діткам вітаміни, подарувати настрій, здоров’я», – відзначив Костянтин Голубятніков, Голова Наглядової ради Благодійного фонду «Благомай».

Загалом з початку року «Перша приватна броварня» передала на благодійність майже 55 тисяч літрів натурального вітамінізованого соку.

Джерело: 24